top of page
Buscar
  • Foto del escritorAmpa escola malagrida

SERVEI DE MENJADOR curs 2021-22

Actualizado: 16 sept 2021




Benvolgudes, famílies,

Us informem que el servei de menjador aquest curs 2021-22 el continuarem gestionant a través de l’AFA i amb l’empresa de menjadors SERUNION com fins ara.


Les contractacions es faran exclusivament a través de l'app Colechef i el període per a la contractació s'habilitarà des del 01/09 fins al 13/09*.


*En el cas d’estar esperant ser beneficiari d’un ajut de menjador, caldrà fer el registre un cop rebuda la notificació de l’ajuda.


Tarifes.


Els preus per aquest curs 2021-22 són:

1. Preu d’Alumne Habitual: 5,61 € (mínim un cop per setmana i sempre el mateix dia de la setmana)

2. Preu per dia esporàdic: 6,00€ per rebut domiciliat (sol·licitud a través de l’APP)

b) Comunicacions. La comunicació de canvis a la contractació haurà de fer-se abans de finalitzar el mes i la seva aplicació es farà efectiva al mes següent. Sempre mitjançant la APP.

c) Absències: En el cas d’absència avisada abans de les 10,00 del mateix dia de servei per l'APP, es procedirà a l’abonament de 1,10€ del menú.

d) Forma de pagament: La facturació del servei es realitzarà entre els dies 5 i 10 a mes vençut a la prestació d’aquest. Els mesos de setembre i octubre poden arribar a facturar-se conjuntament.


COM REGISTRAR-TE A L'APP COLECHEF?


Amb l'app baixada, fes clic a “Registra't”i introdueix el teu DNI/NIE i la teva adreça electrònica. A més, recorda que has d'obrir el correu electrònic de confirmació d'alta d'usuari i clicar l'enllaç des del dispositiu mòbil mateix.

Si reconeix el DNI, però no l'adreça electrònica, posa't en contacte amb soporteapp@colechef.com. Al“PAS 3” del procés de registre hauràs d'introduir el codi d'activació del centre que us facilitem a través d'aquesta carta. Recorda que el codi mai no porta la lletra «O»; prova-ho amb un número ZERO.

COL·LEGI: ESCOLA MALAGRIDA CODI DE CENTRE: ESKRL0GE04


A continuació, podeu consultar els PDF de l'empresa amb tots els detalls.


Serunion - Normativa menjador MALAGRIDA 2021 2022
.pdf
Descargar PDF • 563KB

Serunion - Normativa menjador MALAGRIDA 2021 2022
.pdf
Descargar PDF • 563KB

Inscripció al menjador nous alumnes
.pdf
Descargar PDF • 490KB

39 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page