top of page
Buscar
  • Foto del escritorAmpa escola malagrida

Canvis en la gestió de l’acollida

Actualizado: 12 sept 2022

Com ja sabeu, enguany el curs comença el dilluns 5 de setembre i com cada any comptarem amb un servei d’acollida o permanències de centre en horari de matins (a partir de les 7.30 h i fins a les 9 h) i en horari de tardes (a partir de les 16.30 h i fins a les 18 h). L’espai continuarà sent el gimnàs de l’escola i el pati. Per tant, les entrades i recollides es faran per la porta del menjador (Av. Castella i Lleó). Com a novetat, aquest any per motius organitzatius, als matins a l'hora d'entrar les famílies hauran d'acompanyar els infants fins al pati dels lledoners i allà triar si es queden al pati o al gimnàs. Les dues persones encarregades estaran dinamitzant les activitats i no poden ser a la porta tota l'estona. En cas de pluja, ens trobareu a l’aula de P3 i la recollida serà per aquesta porta (Av. Navarra).

Després de molts anys comptant amb la col·laboració de l’Aurora Reixach i l’Empar Segura, a partir d’aquest curs la coordinació d'aquest servei canvia de mans. L’empresa Recrea’t (la mateixa que gestiona les extraescolars) serà qui durà la gestió d’aquestes hores de lleure. La idea és que es dinamitzin unes activitats dirigides optatives segons els dies de la setmana. (Vegeu el PDF adjunt).

D’altra banda, aquest estiu des de la Comissió Acollida hem dedicat unes jornades a classificar, netejar i valorar el material que tenim per als infants que fan ús del servei. Així mateix, hem fet una compra important de jocs de taula nous, joguines i material divers per a tallers de manualitats. Per tant, hem renovat i actualitzat el material i els jocs.



Durant aquestes estones els alumnes que ho desitgin també podran aprofitar per fer tasques escolars, se'ls facilitaran taules i cadires (alumnes fins a 3r). A més, cal afegir-hi que com a novetat les pantalles no hi tindran cabuda.

Esperem que aquests canvis siguin ben favorables per a tots els nostres infants!




proposta acollida recreat
.pdf
Descargar PDF • 7.06MB


32 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page