top of page
Buscar
  • Foto del escritorAmpa escola malagrida

CANVIS A LA BIBLIOTECA

Actualizado: 7 nov 2022

Des del curs passat, 2021-2022, des de la Comissió Biblioteca (comissió mixta formada per l’escola i l’AFA) s’ha engegat una col·laboració amb la biblioteca d’Olot per a l’assessorament i millora del fons bibliotecari de l’escola. Es tracta d’un projecte d’assessorament de la Diputació de Girona a les biblioteques escolars. En aquest sentit, s’ha fet un gran treball d’esporga i de nova catalogació i renovació del fons. Una feina llarga i laboriosa duta a terme per les mestres de la comissió i per la nostra bibliotecària, la Laura. Aquesta tasca es continuarà fent durant els pròxims cursos, però ara ja es poden observar alguns dels canvis de la biblioteca.


D’altra banda, aquest curs 2022-23 mantenim l’extraescolar de foment de la lectura, creativitat i debat dirigit per la Laura Baldrich.

Els dilluns per als alumnes de P3, P4, P5 i 1r i els dimarts per als de 2n, 3r i 4t. L’horari serà de 16.30 a 17.45. Es berenerà al pati (cada infant l’haurà de dur) i a continuació es pujarà a la biblioteca. La recollida es farà per la porta principal (Av. Corts Catalanes).


A més, un dilluns al mes a les 18h per als alumnes de 4t, 5è i 6à hi haurà l’oportunitat de participar en un Club de lectura gratuït que dirigirà la mateixa Laura o algun pare o mare de la comissió. Un cop al curs aquests clubs de lectura comptaran amb la presència dels autors o autores que els participants hagin llegit.


Al caliu dels contes continuarà un cop al mes al pati amb les històries que expliquen les famílies. Si voleu participar explicant algun conte original dels vostres països i en la vostra llengua materna contacteu amb nosaltres! Seria una oportunitat magnífica d’enriquir-nos amb noves maneres d’entendre el món.


També convé recordar-vos que la biblioteca obre per al públic en general de dilluns a dijous de 16.30 a 18h. Els alumnes de P3 i fins a 3r han d’anar acompanyats per un familiar. Els alumnes de 4t, 5è i 6è podran accedir a l’espai sols i s’hi podran passar la tarda fins que tanquem. En cap cas es podrà fer ús dels ordinadors per jugar.


Us animem a participar en totes aquestes activitats! Bones lectures!







10 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page