top of page
Buscar
  • Foto del escritorAmpa escola malagrida

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - CURS 2022/23

Enguany l'AFA continuarà comptant amb l’empresa RECREA’T per organitzar gran part de les activitats extraescolars, en concret:

  • Anglès (de P4 a 6è): a partir del vessant lúdic de les classes es pretén ensenyar l’idioma d’una forma divertida i dinàmica, donant importància a l’expressió i comprensió oral i escrita. La metodologia que emprem és principalment comunicativa, potenciant l’expressió i la comprensió oral, amb l’objectiu que els nostres alumnes tinguin una bona pronunciació.

  • Multiesport (1r i 2n): L’activitat es marca com a fita que els infants descobreixin i s’iniciïn en tot tipus d’esports. En aquest sentit, els participants podran conèixer les normes bàsiques d’alguns esports com el voleibol, el futbol, el bàsquet o el tennis, entre d’altres

  • Bàsquet (de 3r a 6è): entenem l’activitat de l’Escola de Bàsquet com la iniciació dels nens i de les nenes al món de la cistella mitjançant el joc. El bàsquet com a esport col·lectiu permet a l’infant relacionar-se amb els seus companys i companyes, fet que comporta molts avantatges: els nens aprenen a conviure entre ells, a treballar junts, a comunicar-se i a relacionar-se. Els equips i grups estaran formats per participants de la mateixa edat. Participarem a la lliga del Consell Esportiu.

  • Futbol (NOVETAT) (de 3r a 6è): l’activitat busca potenciar a partir de l’esport habilitats com l’agilitat, la coordinació, la potència o la resistència, i també pretén incentivar qualitats i valors com la participació, l’esperit d’equip, la cooperació, el civisme o l’esportivitat. Els equips i grups estaran formats per participants de la mateixa edat i participarem a la lliga del Consell, si en tenim l’oportunitat.

També es continuarà comptant amb MONTSE TORONELL MECANOGRAFIA per a l’activitat de Mecanografia (de 4rt a 6è).

Des de la comissió de biblioteca de l’AFA també s’ofereix l’activitat extraescolar de BIBLIOTECA: ENGANXA'T A LA LECTURA (de P3 a 6è) a càrrec de Laura Baldrich (dinamitzadora i bibliotecària). Extraescolar per fomentar la lectura, la creativitat i el debat mitjançant els contes, els llibres il·lustrats, els còmics o les novel·les.


Un dilluns al mes a les 18h s’oferirà un CLUB DE LECTURA gratuït per als alumnes de 4rt, 5è i 6è. Les inscripcions es faran a través de les tutores de grup o a la biblioteca de dilluns a dijous de 16.30 a 18h.


Un dimarts o dijous al mes continuarem amb l’activitat AL CALIU DELS CONTES (un espai perquè les famílies expliquin un conte als infants). Al pati o gimnàs a les 16.45 h.



Horaris
.pdf
Descargar PDF • 116KB

Més avall, trobareu els fulls d’inscripció i la documentació que es requereix. També la tenen els vostres fills en paper dins de les motxilles.

Caldrà emplenar les fitxes i signar-les, diferenciant segons si són activitats de RECREA’T o bé les de MECANOGRAFIA o BIBLIOTECA. Si inscriviu els vostres fills a aquestes activitats cal que empleneu el full d’inscripció corresponent, un per l’activitat de RECREA’T i un altre per a l’activitat de MECANOGRAFIA i/o BIBLIOTECA.


Alguns membres de l'AFA serem a l’escola el proper dijous 15 de setembre i el divendres 16 de setembre a les 16.30 h per a la recollida de les inscripcions i resolució de dubtes.



Inscripcions Extraescolars
.pdf
Descargar PDF • 3.62MB



8 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page